Over ons

Nature Lab heeft als missie om zoveel mogelijk mensen te (her)verbinden met de natuurlijke wereld. Dit doen we door het faciliteren van programma’s waarbij transformerende ervaringen in de ongerepte natuur een belangrijk onderdeel vormen. Wij zijn ervan overtuigd dat als mensen en organisatie zich bewust is van hun potentieel en relatie met de omgeving ze in staat zullen zijn om een duurzame toekomst te creëren.

Elk programma van Nature Lab is maatwerk en daarmee verschillend. Of we nu met individuen van verschillende organisaties werken aan leiderschapsontwikkeling in de wildernis of dat we met teams van één organisatie de ongerepte natuur in gaan om een nieuwe strategie te creëren. Gemeenschappelijk is dat iedereen een diepgaande ervaring heeft met grote impact op het denken, voelen en doen.

Jasper Folmer

Jasper Folmer

Founder
Charlot van Stigt Thans

Charlot van Stigt Thans

Facilitator
Maarten van der Schaaf

Maarten van der Schaaf

Facilitator
Niek van Halteren

Niek van Halteren

Facilitator

Samenwerkingen

Nature Lab is ervan overtuigd dat samenwerking met andere organisaties leidt tot kruisbestuiving en meer impact. Daarom worden de Wilderness Leadership Transformation programma’s onder de vlag van de Foundation for Natural Leadership gefaciliteerd en het Green Elephant programma samen met Nudge aangeboden.

Sinds 2019 wordt het programma ‘Sustainability Leadership Programme’ in samenwerking met Rewilding Europe en European Safari Company aangeboden. Rewilding Europe is een initiatief om in Europa meer ruimte te maken voor wilde natuur, wildernis en wilde dieren (www.rewildingeurope.com).