Duurzaamheid en Innovatie Workshop (in-company)

Duurzaamheid anno 2019 gaat niet alleen over technologische oplossingen of efficiënter met productiemiddelen omgaan, maar vraagt ook om meer bewustwording en een gedragsverandering van mensen. Maar waar begin je en hoe lever jezelf een extra bijdrage? 

In de Green Elephant workshop ga je met de thema’s duurzaamheid en innovatie aan de slag. Niet alleen met het hoofd maar juist ook met hart en handen. Je wordt uitgedaagd om je barrières te overwinnen en al je creativiteit te benutten. Bovendien ervaar je hoe je in samenwerking met anderen tot vernieuwende ideeën kan komen. Om de kennis en creativiteit nog een extra prikkel te geven delen externe sprekers hun ervaringen en visie op duurzaamheid en innovatie.


De opbrengsten van deze workshop

  • Nieuwe ideeën hoe je persoonlijk en professioneel kan verduurzamen, niet morgen maar gelijk vandaag.
  • Netwerken en kruisbestuiving met mensen uit diverse generaties, afdelingen en sectoren.
  • Inspiratie over hoe je extra creativiteit kan benutten bij het ontwikkelen van duurzame oplossingen.
  • Vaardigheden op het gebied van innovatie en probleemoplossend denken.
  • Extra energie en commitment om gelijk met acties aan de slag te gaan.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Professionals uit het bedrijfsleven en non-profit organisaties en iedereen die graag een extra stap op het gebied van duurzaamheid wilt zetten. Deze workshop bieden we aan voor een dag. Korter is ook bespreekbaar. Het is altijd maatwerk en wordt zowel open-inschrijving als in-company aangeboden. In een vervolgtraject, helpen we regelmatig de ideeën en oplossingen die voortvloeien uit de workshops te implementeren in de organisatie.

Praktische informatie

  • Duur: 60 – 480 minuten.
  • Aantal deelnemers: 10 – 100 mensen.
  • Investering: vanaf €950,- ex BTW.
  • Locatie: op de werkvloer en buiten kantoor in de natuur.
brenda
''Jasper geeft met enthousiasme een leerzame en vooral prikkelende workshop over duurzaamheid: een die je echt aan het denken zet. De samenwerking met Joos Ockels is een mooie en originele. Hij zet creatieve manieren in die ervoor zorgen dat de workshop ook leuk en coöperatief is. Bedankt Jasper en ga zo door met Nature Lab!''
Brendy Batenburg Sustainable Cities