Klimaat Expeditie Programma (in-company)

Anno 2019 weten we steeds meer over de impact van klimaatverandering. Bovendien zien we in toenemende mate dat de effecten niet alleen betrekking hebben op toekomstige generaties en andere landen, maar ook op huidige generaties en op onze directe omgeving. Tegelijkertijd is klimaatverandering een complexe, globale en onzekere uitdaging. Een klimaat expeditie neemt teams op een meerdaags programma mee naar kwetsbare natuur in binnen- en buitenland. Het laat de gevolgen van klimaatverandering zien en helpt teams om samen duurzame plannen te realiseren.

Zien en ervaren als aanjager voor bewustzijn en gedragsverandering

Kwetsbare natuur ervaren en de gevolgen van klimaatverandering zien zorgt voor meer bewustzijn over je eigen rol en die van je organisatie. Het levert nieuwe inzichten op en leidt tot verandering in het gedrag van mensen individueel en als collectief in de cultuur van een organisatie. Nieuwe ideeën ontstaan en obstakels worden overwonnen. Afhankelijk van de vraag worden de deelnemers tijdens het programma geïnspireerd door innovatie-experts, expeditieleiders, lokale gidsen en klimaatwetenschappers. Iedereen verlaat het programma met concrete plannen om acties op het gebied van duurzaamheid en klimaat (individueel en collectief) te gaan realiseren.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Voor teams en groepen van één organisatie (corporate, non-profit, private equity participaties, familiebedrijven) faciliteren wij het meerdaagse programma op diverse locaties in Nederland en daarbuiten. Dit programma is altijd maatwerk.