Leiderschap programma’s (open inschrijving)

Nature Lab faciliteert verschillende leiderschapsprogramma’s in binnen- en buitenland. Alle programma’s vinden plaats in ongerepte natuur, weg van kunstmatige kantoortuinen en de digitale wereld. Zonder mobiele telefoons en zonder besef van tijd, ervaar je wandelend door het bos, de bergen of over de heide het ritme van de natuur. De natuurlijke omgeving en het bewegen prikkelt je om uit je dagelijkse manier van denken en doen te komen. Bovendien ook om anders te kijken, te zoeken naar verdieping en goede keuze’s te maken. Keuzes die er werkelijk toe doen op zowel privé als professioneel als maatschappelijk vlak.

Verbind Hart, Hoofd en Handen

Waar droom je van, waarvan gaat je hart sneller kloppen en waarvan word je zo enthousiast dat je er direct mee aan de slag wilt? De programma’s maken je bewust wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewust dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit helpt je om  je eigen toekomst nu vorm te geven. Tevens bieden de programma’s praktische tools om de opgedane inzichten te verankeren in je dagelijks leven.

Foundation for Natural Leadership (FNL)

Onder de vlag van de FNL faciliteert Nature Lab sinds 2016 de Wilderness Leadership Transformation programma’s. De FNL, opgericht in 2002, wil Natuurlijk Leiderschap helpen ontwikkelen en organiseert hiervoor programma’s in de wildernis van Europa en Afrika.

Nieuw: Rewilding Leiderschapsprogramma

In samenwerking met Rewilding Europe en European Safari Company biedt Nature Lab een uniek internationaal programma aan. Een programma dat je uitnodigt tot reflectie op en ontwikkeling van jouw Duurzaam Leiderschap. Je ervaart dat een diepgaande verbinding met de natuurlijke wereld helpt om een passende mindset voor duurzaamheid te ontwikkelen. Naast workshops om je actie’s voor duurzaamheid te formuleren, ga je tijdens een meerdaags programma in ongerepte natuur aan de slag met een concreet Rewilding project. Kijk voor een impressie over rewilding naar het prachtige filmpje van Rewilding Europe. Een organisatie die sinds de oprichting in 2011 al onvoorstelbaar veel heeft betekend voor het verbeteren van wildlife in Europa. 

Agenda 2019 - 2020

2 oktober 2019 - 6 oktober 2019

Rewilding Leiderschapsprogramma Karpaten Roemenie

8 november 2019 - 10 november 2019

Flow Autumn programma Veluwe

22 januari 2020 - 26 januari 2020

Wolven Expeditie Abruzzo N.P. Italië

12 mei 2020 - 17 mei 2020

Rewilding Leiderschapsprogramma Karpaten Roemenie

20 mei 2020 - 24 mei 2020

FNL programma Abruzzo N.P. Italië

10 juni 2020 - 14 juni 2020

FNL programma Zwitserland

29 september 2020 - 4 oktober 2020

Rewilding Leiderschapsprogramma Karpaten Roemenie

12 oktober 2020 - 15 oktober 2020

Movement Journey Griekenland

foto-oscar-kopie-2
“Wat een plek, groep mensen en openheid! Het programma van Nature Lab zorgt ervoor om op een hele natuurlijke manier tot rust en dichtbij jezelf te komen.”
Oscar Calkoen