Wildernis Leiderschap Programma

In het dagelijks leven nemen we vaak weinig tijd voor reflectie en is er weinig aandacht voor ons gevoel en ons hart. Dat is jammer, want het gevoel en het hart zijn naast het denken krachtige instrumenten om goede keuzes te maken. Keuzes die er werkelijk toe doen op zowel zowel privé als professioneel vlak. Dit programma biedt je ruimte voor rust en bezinning en daagt je uit om actief naar je hart en je gevoel te luisteren.

What really makes you tick?

Waarvan gaat je hart sneller kloppen, waarvan word je zo enthousiast dat je er direct mee aan de slag wilt? Het programma start met bewustwording: bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit helpt je om met een holistische aanpak je eigen toekomst vorm te geven. Tevens biedt het programma je praktische tools om de opgedane inzichten te verankeren in je dagelijks leven.

De natuur & beweging als inspiratiebron

Het programma vindt plaats in ongerepte natuur, weg van kunstmatige kantoortuinen en de digitale wereld. Zonder mobiele telefoons en zonder besef van tijd, ervaren we wandelend door het bos, de bergen en over de heide het ritme van de natuur. De omgeving en het bewegen prikkelt deelnemers om uit hun dagelijkse manier van denken en doen te komen. Het helpt ook om anders te kijken, verdieping te vinden en maakt extra creativiteit los. Door bewuste aandacht voor wildlife in de programma’s ervaren we letterlijk de flow van al het leven in de omgeving.

Agenda 2019 - 2020

2 oktober 2019 - 6 oktober 2019

Duurzaam Leiderschap programma Karpaten Roemenie

9 oktober 2019 - 13 oktober 2019

FNL programma Zwitserland

8 november 2019 - 10 november 2019

Indian Summer Lab Veluwe

22 januari 2020 - 26 januari 2020

Wolven Expeditie Abruzzo N.P. Italië

20 mei 2020 - 24 mei 2020

FNL programma Abruzzo N.P. Italië

10 juni 2020 - 14 juni 2020

FNL programma Zwitserland

foto-oscar-kopie-2
“Wat een plek, groep mensen en openheid! Het Winter Lab programma van Nature Lab zorgt ervoor om op een hele natuurlijke manier tot rust en dichtbij jezelf te komen.”
Oscar Calkoen