Over

Over

Jasper Folmer, oprichter van Nature Lab, kreeg de liefde voor de natuur met de paplepel ingegoten. In het oosten van Nederland groeide hij op in – en met de natuur. Zijn studie Bedrijfskunde richtte zich eerst echter op een andere wereld: het zakelijke bedrijfsleven. In 2012 besloot hij van zijn liefde voor de natuur zijn beroep te maken. Sindsdien faciliteert hij leiderschapsprogramma’s in de ongerepte natuur van o.a. Nederland, Zwitserland, Duitsland, Italië, Roemenië, Schotland en Portugal. Naast Nature Lab is hij verbonden aan de Foundation for Natural Leadership en werkzaam voor Stichting Fred Foundation en Stichting ForestPeace op het gebied van natuurherstel (o.a. www.natuurplaatsbinnenbos.nl), ecologisch gerichte landbouw en diverse klimaatinitiatieven. Hij werkt bevlogen, intuïtief en met een no-nonsense mentaliteit. Ook privé is hij veel buiten; woonachtig op een oude boerderij in de Betuwe met zijn gezin

Jasper Folmer

Oprichter

Bijdrage aan natuur

10% van de bedrijfsopbrengst van Nature Lab gaat jaarlijks naar een concreet natuurontwikkelingsproject. Initiatieven die tot dusver worden ondersteund zijn:

Samenwerkingen

Nature Lab werkt in de programma’s samen met diverse facilitators, lokale gidsen, natuurontwikkelingsorganisaties, klimaatwetenschappers en ecologen.